Måltidskasser

Prøv måltidskasser, når madlavningen skal være nem og lækker

Hverdagen! Du kender sikkert også manglen på inspiration og tid til næste måltid. Hvad skal jeg lave? Hvornår skal jeg købe ind?

Svaret på din udfordring kan selvfølgelig være en privatkok, der altid har maden klar, når du kommer hjem efter en lang dag. Men hvis du ikke lige har mulighed for en kok, så skulle du prøve en måltidskasse i stedet for.

Flere og flere danske vælger at få leveret mad direkte til deres dør. Med den ordning så har andre altså gjort alt forarbejdet for dig. Du skal blot lave maden efter opskriften og i nogle tilfælde skal du kun varme retten.

Vi har samlet en lang række af de firmaer, der udbyder måltidskasser her på siden. Der er nemlig flere muligheder end de fleste ved. Gå på opdagelse og find det der passer til din situation.

HelloFresh

Med HelloFresh måltidskasser får du alt, hvad dit madhjerte begærer, leveret lige til døren – når du ønsker det. Vælg mellem 15 ugentlige opskrifter med ganske få klik, og nyd alt fra kalorielette smagsbomber til familiefavoritter, som skaber kvalitetstid ved middagsbordet. 

Få 30% rabat på de 2 første leveringer + 10% rabat på 3. og 4. levering.

SimpleFeast

Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. 

Få 4*75 DKK rabat som ny kunde. Brug rabatkoden i kassen: FORK

Marley Spoon

Marley Spoon er ved at indtage Danmark med deres friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren.

Spar 25 % på hver af de første 4 kasser

BONZO

Hos Bonzo kan du vælge mellem 9 lækre måltidskasser, som dækker enhver smag og ethvert behov. Barn som voksen og om du spiser kød eller ej.

Danish Granola Company

Denne måltidskasse henvender dig til dig, der gerne vil have en sund start på dagen. Få leveret en Morgenbox hver eller hver anden måned for 299 kr. inkl. fri levering. Boksen indeholder forskellige granola-varianter, nødder, toppings og snacks.

Levering lige til døren

Måltidskasser bliver leveret lige til døren, så du ikke skal gå rundt i et supermarked for handle ind til aftensmaden. Med et par klik på vores partneres side, så er du i gang med at bestille maden.

Når du bestiller din måltidskasse, så skal du huske at læse kravene fra firmaerne. Nogle firmaer kræver, at du er hjemme ved leveringen og andre stiller blot varerne ved døren. Så fleksibil kan du være, når maden kommer?

Lang de fleste måltidskasser kommer i kasser, der passer til at stå udenfor for døren indtil du vågner (natlevering) eller du kommer hjem (dagslevering).

Prisen på levering er typisk 29 – 50 kr. Flere tilbyder ofte gratis levering og særlig, når du bestiller første gang.