Måltidskasser

Prøv måltidskasser, når madlavningen skal være nem og lækker

Hverdagen! Du kender sikkert også manglen på inspiration og tid til næste måltid. Hvad skal jeg lave? Hvornår skal jeg købe ind?

Svaret på din udfordring kan selvfølgelig være en privatkok, der altid har maden klar, når du kommer hjem efter en lang dag. Men hvis du ikke lige har mulighed for en kok, så skulle du prøve en måltidskasse i stedet for.

Flere og flere danske vælger at få leveret mad direkte til deres dør. Med den ordning så har andre altså gjort alt forarbejdet for dig. Du skal blot lave maden efter opskriften og i nogle tilfælde skal du kun varme retten.

Vi har samlet en lang række af de firmaer, der udbyder måltidskasser her på siden. Der er nemlig flere muligheder end de fleste ved. Gå på opdagelse og find det der passer til din situation.

HelloFresh

Med HelloFresh måltidskasser får du alt, hvad dit madhjerte begærer, leveret lige til døren – når du ønsker det. Vælg mellem 15 ugentlige opskrifter med ganske få klik, og nyd alt fra kalorielette smagsbomber til familiefavoritter, som skaber kvalitetstid ved middagsbordet. 

Få 30% rabat på de 2 første leveringer + 10% rabat på 3. og 4. levering.

Bedømmelse:
4.9 out of 5.0 stars

RetNemt målstidskasser

RetNemt er måltidskassen hvor du selv bestemmer meuen – fra uge til uge. Det er nemt, sundt og varieret aftensmad. RetNemt leverer selvfølgelig lige til døren. Der er ingen binding – prøv dem nu.

Prøv retnemt og spar mange penge på de første leveringer. Bestil i dag.

Bedømmelse:
4.7 out of 5.0 stars

SundTakeaway

SundTakeaway er smagen af den lækreste hjemmelavede mad leveret lige til døren.

Maden er færdig lavet, når du modtager kassen.

Spar 25% på den første levering.

Photo by Maria Lin Kim

Levering lige til døren

Måltidskasser bliver leveret lige til døren, så du ikke skal gå rundt i et supermarked for handle ind til aftensmaden. Med et par klik på vores partneres side, så er du i gang med at bestille maden.

Når du bestiller din måltidskasse, så skal du huske at læse kravene fra firmaerne. Nogle firmaer kræver, at du er hjemme ved leveringen og andre stiller blot varerne ved døren. Så fleksibil kan du være, når maden kommer?

Lang de fleste måltidskasser kommer i kasser, der passer til at stå udenfor for døren indtil du vågner (natlevering) eller du kommer hjem (dagslevering).

Prisen på levering er typisk 29 – 50 kr. Flere tilbyder ofte gratis levering og særlig, når du bestiller første gang.

Hvad er en måltidskasse

Måltidskasser er helt eller delvist lavede retter, der bliver leveret til din dør. I Danmark kan du finde flere leverandører. På kokke.dk kan du finde en god sammenligning af forskellige udbydere, så du køber det, der passer dig bedst. Vi tester dem løbende.

Hvilken måltidskasse er bedst?

Læs vores anmeldelser af fx HelloFresh og RetNemt og find ud af, hvorfor de bliver anset for at være blandt de bedste måltidskasser.
Vi anbefaler, at du finder den måltidskasse, der passer bedst på dig og dine behov.

Er måltidskasser billigt eller dyrt

Måltidskasser er ikke det samme som selv at stå for maden. Det nemmeste regnestykke er at sammenligne, hvad du betaler for mad, når du handler i et supermarked og hvad du betaler for en måltidskasse.
Men det regnestykke er for simpelt. Du skal nemlig også huske at indregne den tid, at du bruger, når du selv skal købe ind og finde retter. Og ikke mindst, hvad du så frigiver tid i form af ekstra tid til dine hobbies, familie m.m.
Vi vurderer, at måldtidskasser er en god investering i rigtig mange tilfælde, men hvis du altid får dem, så kan det bliver dyrt for en gennemsnitlig indkomst. Heldigvis tilbyder udbyderne at du nemt sætter dine måltidskasser på pause.

Børnevenligt aftensmad

Når der skal mad på bordet i familien, så skal børnene også kunne lide maden. Her er måltidskasser genialt, da der er mange muligheder og børnene kan få lov til at smage en bred vifte af retter. I behøver altså ikke at spise pasta og kødsovs hveranden dag. Lad måltidskasserne inspirere jer til en spændende aftensmad.

Mange leverandører har også nemme løsninger, så det er muligt at udskifte retter, der ikke passer ind på smagen. Men opfordringen herfra er at prøve noget nyt mad nogle gange.

Måltidskasser til hele familien

Men det er altså ikke kun de mindre børn, der får noget ud af måltidskasserne.

Hele familien får glæde af maden.

Fordelen er blandt andet, at det er nemt for de større børn at være med til at lave. Opskriften og ingredieserne kommer meget uførligt, så selv børn eller mindre erfarne “kokke” kan forberede maden. På den måde kan madlavningen nemt bliver en aktivitet for alle aldre.

Vi anbefaler klart en måltidskasse til familien, der gerne vil lave mere mad sammen og prøve flere forskellige madretter og ingredienser.

Måltidskasser til 1 person

Har du behov for en måltidskasse til en person, så er det også muligt.

Desværre tilbyder ikke alle vores samarbejdspartnere det må nuværende tidspunkt, men vi ved at efterspørgelse for “single” eller muligheden for at vælge 1 person er stiger.

Lige nu tilbydes det af

De fleste leverandører tilbyder deres service til 2 personer. Du kan bestille det og vælge færre dage, så du laver mad til to dage om ugen på en gang. Så skal maden bare opvarmes dagen efter. Alternativt kan du også spise den ekstra mad til frokost.

Anmeldelse af måltidskasser

Hos kokke.dk elsker vi mad, så vi har et mål om at teste og anmelde alle de forskellige måltidskasser. Det er et arbejde vi gør løbende, da der hele tiden kommer nye udbydere til.

Hvis du vil læse en af vores anmeldelser, så finder du f.eks. vores test af Hellofresh her.

Men som sagt, så vi kommer vi til prøve mange flere måltidskasser i den nærmeste fremtid. Har du et ønske om, at vi tester en særlig udbyder, så er du velkommen til at kontakte os.

Samlet anmeldelse

5 / 5. 32