De bedste nespresso kaffekapsler – få fuldt overblik

Nespresso for kaffe-elskere

Udvalget er stort, så hvilken kaffe skal du komme i din nespresso-maskine?

Velkommen til alle kaffe-elskere. Vi prøver her at give dig et overblik over de bedste og det brede udvalg, der findes på markedet. Fra de offcielle nespresso-kaffer til de mindre kendte mærker.

Læs med og lad dig inspirere eller hop direkte til at købe kaffekapsler hos en af de mest populære webshops.

Kaffekapslen

Kender du ikke Kaffekapslen.dk? De er en af de største forhandlere af kaffekapsler til bl.a. Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo og Senseo i Danmark .

Du er altså sikret et bredt udvalg af alt den kaffe og andre drikke du måtte behøve.

Hop ind og se udvalget.

Den lune kop

Her finder du god kaffe til fornuftige priser. Priserne er helt nede fra ca 1,36 kr pr kapsel, så alle kan være med.

Udvalget er stort. Du finder kaffe til de fleste stempelsystemer som f.eks. Senseo, Dulce Gusto og Nespresso.

Den lune kop sælger ikke kun kaffe. Du finder også te, kakao og andre varme drikke.

Populære anbefalinger:


Pris: 0

Danske kaffekapsler

Hos danskekaffekapsler.dk får du dansk producerede kaffekapsler og det er ret unikt. Kapslerne bliver sat sammen på deres produktionsted på Fyn.

Kapslerne er fyldt med gourmetkaffe. De tilbyder alt fra mellemristet til mørkristet kaffe. Du kan også købe en smagspakke, så du kan finde den bedste kaffe for dig.

Der er også tænkt på miljøet, så kapslerne kan smides ud sammen med andet kompostaffald. De er nemlig nedbrydelige.

Prøv Danske Kaffekapsler her.

Hvad er kaffekapsler?

Kaffekapsler er en nem måde at brygge og købe din kaffe på. Kaffen kommer i kapsler (eller i nogen tilfælde puder) som du indsætter i din kaffemaksine. Typisk kan du med en kaffekapsel lave en kop kaffe. På den måde spare du tid og du kan vælge lige den kapsel, der passser til din smag.

Hvor købes billige og de bedste kaffekapsler?

Her på kokke.dk finder du oversigt over butikker, der tilbyder kaffekapsler. Der er ofte penge at spare ved at sammenligne forskellige butikker og deres priser.

Nedbrydelige kaffekapsler = godt for miljøet

Oprindeligt er kaffekapsler lavet materiale, der blot skal smides væk efter endt brug. Derfor har kritikken været, at kaffekapsler er dårligt for miljøet.

Klassiske Nespresso kapsler skal du derfor sorteres alt efter, hvad materiale, at det er lavet af. Sørg for at plast, kompost og metal sorteres hver for sig. På den måde sætte dine nespresso-kapsler det mindste miljøaftryk. Du kan også undersøge, hvordan du går brug af “retur”-systemer.

Markedet for kaffekapsler, der kan nedbrydes er heldigvis stigende. F.eks. laver Danske Kaffekapsler og Kaffekapslen miljøvenlige alternativer, men også andre producenter er begyndt på produktion af kapsler, der bedre for miljøet.

Her er et udvalg af mijøvenlige kaffekapsler:

BLEND MELLEMRISTET fra Danske kaffekapsler
Lungo – Kompostérbar fra Kaffekapslen

Kaffekapsler er meget populært

Nespresso er det mest kendte brand indenfor kaffekapsler og kan melde om en omsætning på over 20 milliarder årligt alene på salg af kaffekapsler.

Hele kaffeindustrien omsætter for over 700 mia årligt, så kaffekapsler er stadigvæk en mindre del af det totale kaffesalg.

Ikke desto mindre er brygning med kaffekapsler populært og i Danmark elsker mange kaffe på kapsler, så er intet der tyder på, at vi stopper med denne kaffeform lige foreløbigt.

Samlet anmeldelse

5 / 5. 1